Kapuvár, a Rábaköz szívében, szénsavfürdőjéről és gyógyvizéről ismert kisváros. Vendéglőnk, Kapuvár gartai városrészén, a Szent Sebestyén templom szomszédságában található. Garta régen önálló település volt, ezért kapta vendéglőnk ezt a nevet.
    Sok év szakmai tapasztalata után, régi álmunk vált valóra, amikor feleségemmel, 2001-ben megnyitottuk éttermünket. Ő szakács végzettséggel az ételek felelőse. Szívét-lelkét, de még az alapanyagokat is olyan bőséggel teszi az ételbe, hogy férfiak számára is kihívás egy egész adag elfogyasztása. Éttermünk specialitása, a "Szepi kedvence", mely vendégeink kedvence lett. Jöjjön el, próbálja ki Ön is! Étlapunkon a hagyományos és tájjellegű ételek egyaránt megtalálhatóak.
    Igazi családi vállalkozás a miénk, hisz 3 lányunk közül, ketten már velünk szolgálják vendégeinket. 2007 tavaszán bővítettük az épületet, s most az egybenyitható praktikus tolófal segítségével pillanatok alatt igény szerint tudjuk átváltoztatni az étterem elrendezését. Így, akik az a la carte éttermi részben nyugodtabban, ráérősen étkeznének, vagy utána beszélgetni, szeretnének, azok is szívesen látott vendégeink. Hétvégenként általában, de kérésre bármikor élőzenével tesszük kellemesebbé a szórakozást. Az étteremhez tartozó nagyméterű parkolónkban autóbuszok számára is van hely.

Legyen a Vendégünk! Próbáljon megbirkózni a hatalmas adagokkal! Látogasson el Kapuvárra, jöjjön el a Garta vendéglőbe, ahol mindig szeretettel és finom ételekkel várjuk:

Szalai Jóska és családja

Tulajdonos - Üzletvezető: Szalai József   -   9330 Kapuvár, Rákóczi Ferenc utca 32.   -   Asztalfoglalás: +36/96/242-555